Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon EU summita

Osim Macrona, na EU summitu zaražen još jedan političar: ''Danas sam jedan od vas''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovački premijer Igor Matovič izjavio je u petak na svom Facebook profilu kako je pozitivan na COVID-19, tjedan dana nakon što je nazočio EU summitu u Bruxellesu s 23 političara.

Vjeruje se kako se na EU summitu slovački premijer Igor Matovič zarazio virusom, kao i francuski predsjednik Emmanuel Macron, što je dovelo do toga da brojni europski čelnici i najviši francuski dužnosnici odu u samoizolaciju.

''Danas sam jedan od vas'', napisao je Matovič na svom Facebook profilu, aludirajući na pozitivan COVID test. ''Trebao sam provesti božićne praznike kao podrška u bolnici. Planovi su sada nekako drukčiji'', dodao je slovački premijer.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stotine umrlih U strahu od trećeg vala pandemije stiglo upozorenje: ''Nosite maske na božićnom ručku''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RIGOROZNE MJERE Tko je slavio, slavio je! Većina zemalja uvela strože mjere uoči blagdana, ovako će izgledati Božić i Nova godina diljem Europe

Oporbeni čelnik Peter Pellegrini objavio je prije samo nekoliko dana da je pozitivan na koronavirus i da će morati u samoizolaciju. Španjolski premijer Pedro Sanchez, portugalski premijer Antonio Costa i predsjednik Europskog vijeća Charles Michel su također u samoizolaciji, iako nitko od njih nije rekao da je pozitivan na koronavirus.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene