Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba s koronavirusom

Romina Knežić pozvala građane na zajedništvo: "Naša snaga jača je od koronavirusa. Čuvajte sebe i druge"

Voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić se u kratkom videu obratila svim građanima sa željom da zajedno prebrodimo koronavirus te da budemo odgovorni i brinemo jedni o drugima.

Knežić je svoje obračanje zahvaljivanjem svim ljudima koji su u direktnoj borbi s koronavirusom.

Pročitajte i ovo Ilustracija prodor koronavirusa Obustavljena istraga! Osoblje Doma za starije i nemoćne u Splitu nije krivo za 18 smrtnih slučajeva Ilustracija koronavirus.hr Ugašena stranica koju smo tijekom pandemije svakodnevno posjećivali

"U ovom osjetljivom trenutku za svijet i za Hrvatsku postoje ljudi koji su na prvoj liniji fronte u borbi s koronavirusom. To su naši liječnici, medicinsko osoblje, ma svi u sanitetskom sustavu koji nastoje svim silama zaštiti naše zdravlje", rekla je Kenžić.

Također, spomenula je i trgovce koji "padaju s nogu" kako nam ništa ne bi nedostajalo i pekare zbog kojih svaki dan jedemo svjež kruh: "Hvala vašim naporima da održite ovu izazovnu svakodnevicu u funkciji."

Na kraju videa je zaključila da se tijekom ovog izazavnog vremena moramo više brinuti jedni o drugima.

"Budimo svjesni ozbiljnosti situacije u kojoj jesmo i slušajmo naputke. I nemojmo se bojati jer i to će proći. Nitko u ovome nije sam, a naša snaga jača je od koronavirusa. Čuvajte sebe i druge", rekla je Knežić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene