Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavilo Ministarstvo uprave

Zbog zlouporaba do daljnjeg nema usluge e-Prijava boravišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MUP je odlučio da se do daljnjeg onemogući pristup usluzi kako bi se spriječile zlouporabe boravišta vezane uz situaciju s pandemijom koronavirusa, objavilo je Ministarstvo uprave. O ponovnoj aktivaciji obavijestit će građane.

"Obavještavamo vas da je do daljnjeg, sukladno odluci Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, onemogućen pristup elektroničkoj usluzi e-Prijava boravišta hrvatskih državljana, kako bi se onemogućile zlouporabe boravišta vezane uz situaciju s pandemijom koronavirusa (COVID-19) i tim povezanim ograničenjem kretanja iz jednog mjesta u drugo", objavili su na stranicama Ministarstva uprave. 

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

Dodaju da su u komunikaciji je s Ministarstvom unutarnjih poslova u vezi ponovnog omogućavanja korištenja elektroničke usluge e-Prijave boravišta, te će pravovremeno obavijestiti o ponovnoj aktivaciji usluge.

Ostale elektroničke usluge MUP-a u sustavu e-Građani su dostupne.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene