Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio bitku

Preminuo 81-godišnji William Shakespeare, jedan od prvih ljudi koji su primili cjepivo protiv koronavirusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
William Shakespeare, drugi čovjek u svijetu koji je primio odobreno cjepivo protiv koronavirusa, preminuo je u 82. godini života.

Postao je poznat nakon što je 8. prosinca 2020. godine među prvima primio cjepivo kompanije Pfizer/BioNTech u Sveučilišnoj bolnici Converty, 30-ak kilometara od rodnog mjesta svojega imenjaka, čuvenog pisca i pjesnika, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvi takav slučaj Preminuo pacijent koji je 250 dana bio pozitivan na koronavirus: "To samo pokazuje snagu virusa" Veselin Škrabić, predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a Split Imala astmu Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID"

Bio je druga osoba u svijetu cijepljena protiv COVID-19, nakon 91-godišnje Margaret Keenan koja je cijepljena u istoj bolnici nekoliko minuta prije. 

Shakespeare je preminuo prošlog četvrtka u istoj bolnici u kojoj je primio cjepivo. Kao uzrok smrti navodi se duga i teška bolest nevezana za koronavirus.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene