Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prekršajna prijava

Divljanje u Zadru: Pijani muškarac prijetio, pljuvao i vikao da ima koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u srijedu oko 13 sati privela muškarca koji je u Vukovarskoj ulici u Zadru vrijeđao stanare zgrade i prijetio im. Izmjerili su mu 1,97 promila alkohola u krvi.

Muškarac (38) jučer oko 13 sati u Vukovarskoj ulici u Zadru pijan je vikao, pljuvao po vratima zgrade i vrijeđao stanare. Govorio je i da je zaražen koronavirusom te da će ih sve zaraziti i zapaliti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije birao riječi Otpušteni zaposlenik zadarskog noćnog kluba poslao oštru poruku Stožeru: "Trpjeli smo vaš teror i upadanje policije..." Slika nije dostupna odradila jednu smjenu Korona u zadarskom domu za starije: Zaražena sestra otišla na posao prije nego što je dobila rezultate testa

Policija ga je privela. Imao je 1,97 promila alkohola u krvi.

"U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje, izmišljanje ili širenje lažnih vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana), nakon čega će uz optužni prijedlog biti priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", kažu u zadarskoj policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene