Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POJAČAN NADZOR

Sinoć nije bilo masovnih okupljanja mladih u Zagrebu, policija izdala dva upozorenja

Aktualno Galerija Bez mladih na HNK - 3 Bez mladih na HNK - 3 Foto: DNEVNIK.hr Filip, Zagreb Filip, Zagreb Foto: DNEVNIK.hr Bez mladih na HNK - 2 Bez mladih na HNK - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bez mladih na HNK - 1 Galerija 1/4 >>
Masovnih okupljanja kod HNK, na Jarunu ili u Studentskom domu ''Stjepan Radić'' jučer su izostala. Policijske ophodne su pojačane, a sinoć su policajci samo upozoravali okupljenje te ih nisu kažnjavali.

Sinoć u Zagrebu nije bilo masovnih okupljanja mladih. Na uobičajenim okupljalištima, kod Hrvatskog narodnog kazališta, na Jarunu i parkiralištu kod Studentskog doma na Savi sinoć više policije nego mladeži.

Policija je, kako je i najavio ministar Božinović, pojačala ophodnje, a provjeravali su one koji su se skupljali u grupama. Ipak - policajci sinoć nisu kažnjavali, već samo upozoravali. Kako doznajemo, izdali su dva upozorenja za narušavanje javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Koronavirus u regiji Iako su cijepili skoro 600 tisuća građana, bilježe tisuće zaraženih dnevno: Vikend-lockdown u Srbiji, zatvoreno je gotovo sve

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NASTAVLJAJU SE REAKCIJE Poznati istarski vinar otkrio što Vučić doista misli o malvaziji: ''Sjedili smo stol do stola, sasvim slučajno..."

"Je li ih treba poštivati, treba, jesu dobre, nisu, ali, šta je tu je, moramo ih pratit, nažalost, komentira Filip iz Zagreba. On i njegovo društvo ''nekako se snađu'', skupe se, popiju i pobjegnu kući. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene