Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Interes za cjepivo

Mobilni timovi cijepe ljude po kućama, zbog potražnje planiraju ih još: ''Možda je bilo puno posla...''

Mobilni tim hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od jutra cijepi građane po kućama, a s njima je bila i naša ekipa. Cijepe većinom nepokretne ljude. Danas su bili uglavnom u domovima građana koji su se još ranije prijavili za ovu opciju, ali su čekali da dođu na red.

Grad Zagreb za sada pokrivaju četiri mobilna tima, a u Zavodu nam kažu da im je u planu oformiti još nekoliko, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica.

Specijalizantica javnozdravstvene medicine Danijela Fuštin kaže da je i dalje prisutan problem nedostatka mobilnih timova. ''S obzirom da je interes veći, rekla bih da je. Na temelju potrebe i potražnje će se formirati veći broj timova'', pojasnila je Fuštin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijek pandemije Epidemiolog prognozira ublažavanje mjera iznad 80 posto procijepljenosti: ''Ovog će ljeta vjerojatno biti i kraj testiranjima''

Pročitajte i ovo Koronavirus u Kini - 1 PODACI HZJZ-a Evo koliko se građana u Hrvatskoj zarazilo nakon cijepljenja: "80 posto reinfekcija nastalo je pojavom omikrona"

Gordana ističe da su na prvu dozu dugo čekali. ''16.12. smo je dobili. Zbog čega i zašto - ne znam, ali vjerojatno zbog situacije na terenu. Možda je bilo puno posla. Sad je to bilo dosta brzo'', zaključila je Gordana.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene