Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesporazum?

Evo zašto je OTKAZANA press konferencija Grabar Kitarović

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oboje predsjedničkih kandidata su nedjelju su imali puno aktivnosti. No dan Kolinde Grabar Kitarović nije završio baš najbolje...

Predsjednik Ivo Josipović je bio na Cvjetnom trgu, s oboljelima od artritisa, a poslijepodne je svratio na Kestenijadu u Hrvatsku Kostajnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OGLASIO SE JOSIPOVIĆ "Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Mogla bi pokazati i pijanističke vještine, evo, da je podsjetim..." Ivo Josipović (Foto: Dnevnik.hr) GOVOR U KNINU Josipović nakon kritika upućenih Grabar-Kitarović: ''Volio bih da me Predsjednica tuži, to bi bio zanimljiv postupak''

Kolinda Grabar Kitarović je na mini turneji po Slavoniji. Bila je na misi u Antunovcu kraj Osijeka, zajedno s predsjednikom nogometnog saveza Davorom Šukerom i izbornikom Kovačem.

U Vukovaru, na Memorijalnom turniru Blago Zadro, je izvela početni udarac na finalnoj utakmici između NK Osijek - NK Široki Brijeg. 

Konferencija za novinare najavljena bez konzultacije s Izbornim stožerom Grabar Kitarović

Iz Izbornog stožera HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović u nedjelju navečer se doznaje da za 18,40 sati najavljena konferencija za novinare u osječkom Gradskom vrtu, nije održana jer je osječko-baranjska županijska organizacija HDZ-a konferenciju najavila bez prethodne konzultacije s Izbornim stožerom, zbog čega je došlo do nesporazuma. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene