Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još uvijek na popravku

Župnik Vrbanić skrivio prometnu nesreću i razbio skupocjeni automobil

Skupocjeni automobil seoskog župnika (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Skupocjeni automobil seoskog župnika (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Župnik Andrija Vrbanić koji vodi Župu sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka našao se sredinom prosinca na udaru kritika zbog kupnje automobila vrijednog gotovo 300 tisuća kuna. Upravo je taj automobil župnik krajem prosinca – razbio.

Župnik Andrija Vrbanić koji je pokrenuo lavinu komentara zbog kupnje skupocjenog Mercedesa, istog je ubrzo razbio. Automobil je oštećen u prometnoj nesreći koja se dogodila 30. prosinca prošle godine, a koju je, prema navodima policije, skrivio upravo župnik, piše Glas Slavonije, i trenutno se nalazi na popravku.

Pročitajte i ovo Mario Banožić konačno Podignuta optužnica protiv Marija Banožića, evo kakva mu kazna prijeti U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Kod Netretića Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava

Nesreća se dogodila oko 16:45 sati na raskrižju ulica Stjepana Radića i Nove u Čemincu. Kako stoji u priopćenju PU osječko-baranjske, u kojem se ne navode imena sudionika, “63-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se kolnikom državne ceste D-7 (Ulica Stjepana Radića). Dolaskom do navedenog mjesta skrenuo je u Novu ulicu. Pritom se nije kretao uz zamišljeni luk koji spaja dvije središnje crte bočnih kolnika. Prednjim dijelom automobila udario je u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji se zaustavio na prometni znak 'obavezno zaustavljanje', radi propuštanja vozila koja se kreću kolnikom državne ceste D-7. Policijski službenici izdali su 63-godišnjaku obavijest o počinjenom prekršaju iz članka 56. st. 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Na svu sreću, u ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih, a oštećeni Mercedes, koji nije bio u voznom stanju, odvezla je vučna služba.

“Kako postoji izvještaj policijske uprave, ne bih pričao o nesreći, jer ništa nije sporno u samom događaju. Naime, iako imam blažih ozljeda, to je bilo obično 'kvrckanje', a nesreća se dogodila kada se u promet uključilo vozilo sa sporedne ceste, ja nisam bio siguran kada se točno pojavilo, pa smo se 'kvrcnuli'”, rekao je Vrbanić za Glas Slavonije, potvrđujući da mu je osobni automobil trenutno na popravku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene