Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužena žrtva nasilja

Žena koja je policajce prijavila za silovanje osuđena zbog remećenja javnog reda: Mora platiti 300 eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena koju su silovali lički policajci osuđena je u ponedjeljak zbog kršenja javnog reda i mira.

Žena koja je gospićke policajce prijavila za silovanje u kolovozu 2023., istupila je u javnost kako bi ispričala da je ponovno napadnuta u jednom gospićkom klubu.

"Jedna gospođa je ulazila par puta u WC za mnom i ja sam je pitala od kuda je. Ona je rekla da je iz Karlovca i da radi u vojsci. Kada je bio fajrunt, svi su izašli van i ja sam čekala mamu da dođe po mene pošto ne vozim. U jednom trenu ta gospođa je počela vikati na mene: 'Kurvo! I mama ti je kurva, ti si se kurvala s tim policajcima te noći ja sam te sad snimala cijelo vrijeme. Vidjet ćeš ti", ispričala je Indeks.hr-u.

Pročitajte i ovo Ilustracija kretanje cijena Objavljeno koji su trgovački lanci najviše snizili cijene i što je najviše pojeftinilo

Ona je, zajedno s još 30-godišnjakinjom na Općinskom sudu u Gospiću optužena za kršenje javnog reda i mira. U sudskoj presudi stoji kako su ona i još jedna žena krive jer su u rujnu u 4:30 sati na ulici ispred ugostiteljskog objekta "vikale i galamile vrijeđajući se međusobno pogrdnim psovkama". Zbog kršenja javnog reda i mira, sud ih je kaznio s 300 eura kazne.

Žena  se požalila kako ju je 30-godišnjakinja neovlašteno snimala, prijetila joj te ju vrijeđala te ogorčeno zaključila kako je na kraju ona "nadrljala".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene