Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O 'velikoj koaliciji'

'Za HDZ je najbolje rješenje 4 godine aktivne oporbe na idejama, a ne šatorima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović poručio je da nije impresioniran pričom o velikoj koaliciji te otkrio da o takvoj ideji već sluša dugo vremena.

Šef SDP-a Zoran Milanović smatra da bi HDZ u velikoj koaliciji s SDP-om izgubio jedino što ima - vječitog protivnika. Evo što je šef SDP-a poručio u statusu na Facebooku.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Presica Možemo! - 12 IZ MINUTE U MINUTU Benčić otkrila prve poteze ako postane premijerka

"Priču o velikoj koaliciji slušam već dugo, ali u takvoj koaliciji HDZ gubi jedino što ima - priliku da lupa po SDP-u. Kad HDZ na izborima izgubi trebao bi reći da neće više s ekstremnim desničarima. Za njih je najbolje rješenje 4 godine aktivne oporbe na idejama, na idejama - a ne šatorima i ulicama", napisao je u najnovijem statusu na svojem Facebook profilu šef SDP-a.

Podsjetimo, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić (HNS) je u utorak poručio da bi bilo najbolje da SDP i HDZ uđu u veliku koaliciju na period od najmanje osam godina (dva mandata), radi mira u zemlji.

Vlahušićeva stranačka kolegica Anka Mrak Taritaš tu je izjavu okarakterizirala kao osobni, a ne stav čitave stranke, gostujući u Dnevniku Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene