Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka premijera

Milanović: 'Vjerujem Željku Sabi! Pogotovo kad vidim tko ga optužuje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarima je Milanović poručio da vjeruje Željku Sabi: 'On tvrdi da nije kriv, ja mu u ovom trenutku vjerujem'.

Premijer Zoran Milanović u petak je otputovao u Poreč kako bi sudjelovao na svečanoj sjednici Skupštine Istarske županije.

Pročitajte i ovo Najnovija vijest Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..." Zoran Milanović Objava na Facebooku Milanović poručio: "Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti"

Novinarima je, među ostalim, odgovorio i na pitanje hoće li, ako dođe do izbora u Vukovaru, podržati kandidaturu Željka Sabe, kao i kakav je status vukovarskog gradonačelnika u stranci.

Sabo raskopčao košulju i pokazao šavove: Nema nagodbe, nisam kriv!

'Najvažniji je njegov status među Vukovarkama i Vukovarcima i u hrvatskom pravosuđu. Na kraju mi ćemo morati poštivati ono što odluči sud. To je jedan neobičan postupak. On tvrdi da nije kriv, ja mu u ovom trenutku vjerujem. Naročito kad vidim tko ga optužuje. Međutim, sud je na kraju taj koji će i mene natjerati da zauzem definitivan stav', rekao je Milanović.

'Oni koji su nam se rugali sad se čudo. To je nepošteno'

Govoreći o privremenom stopiranju mjera za aktivno zapošljavanje, rekao je da se radi o vrlo kratkoj stanci. 'Sjećate se prije dvije godine, rugali su nam se tko će raditi za 1600 kuna, da smanjujemo cijenu rada, trebalo je to progurati i sad isti oni koji su bili protiv toga se čude. To je nepošteno i ljudski i politički', rekao je premijer.

O izručenje Zdravka Mustača premijer nije htio previše govoriti jer je postupak u tijeku. Poručio je da on zna što piše u zakonu, kao i da će pričekati da završi cijela priča kako ga se ne bi optuživalo da štiti ljude koje u životu nije vidio.

'Nije ni čudo da nam se dogodila Fimi Media'

Za kraj se još jednom osvrnuo na ukidanje diplome Milijanu Brkiću.

Jovanović: 'Teško da Brkić sa svojim intelektualnim kapacitetom može razumjeti moj magisterij'

'To je naprosto tako, nije ni čudo da nam se dogodila Fimi Media, dobro smo prošli', smatra premijer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene