Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite večeras u 22:30 sati

Ekipa Provjerenog jedina snimila unutrašnjost luksuzne Todorićeve vile na Smokvici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je započelo 1976. godine u Kloštar Ivaniću gdje je začeto sjeme budućeg Agrokora. Ivica Todorić na tom je mjestu krenuo u biznis sa cvijećem.

Posao sa cvijećem s vremenom je prerastao u nešto puno više. Počeo se baviti uvozom i izvozom žita, voća i povrća i hrane.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno"

Uskoro mu je Hrvatska postala premalo tržište, pa se nastavio širiti po cijeloj jugoistočnoj Europi.

"Mi kao hrvatska kompanija i ljudi koji živimo u ovoj zemlji razmišljamo i mislimo o našim kupcima i našem gospodarstvu kao i naš premijer i sigurno nismo zaboravili što je on nama rekao" - govorio je Ante Todorić.

Ivica Todorić odgovarao je svim političkim strukturama. Premijere, diplomate i političare često je zvao na svoje lovište na koje je slijetao i njegov skupocijeni helikopter.

Kako je izgledao njegov životni put? Pogledajte večeras u priči Ivane Ivande u magazinu Provjereno u 22:30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene