Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na HDZ

ŽIVI ZID 'Ako želite biti lopov, a bojite se da ne završite u zatvoru, samo se učlanite u HDZ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Živi zid se na Facebooku obrušio na HDZ i prvog potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka.

Objavu Živog zida na Facebooku prenosimo u cijelosti.

'Nemojte biti BUDALE i plaćati prirez. Prijavite se svi u SAMOBOR. Karamarko kaže da to nije kazneno djelo. Također, slobodno svi dignite povlaštene braniteljske stambene kredite i trošite taj novac kako god želite. Niti to nije kazneno djelo prema Karamarku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sad kad su postali igrač... ŠTO SE DOGAĐA - Ipak ništa od novog Živog zida? Slika nije dostupna Razvija se jedna vrlo čudna situacija ROK OD 60 DANA Tko je vođa Živog zida - odlučit će država

Kad običnog malog čovjeka uhvate u nekom prekršaju, on ne može reći poput Karamarka: Nema tu elemenata kaznenog djela. Recite mi koliko političara sada živi u sivoj zoni? Malom čovjeku slijedi novčana kazna i kazneni progon, a ako kaznu ne plati, ovrha računa, a kasnije i deložacija iz kuće ili stana.

Članska iskaznica HDZ-a vam dozvoljava krađu bez ikakvih sankcija. Ako želite biti lopov, a bojite se da ne završite u zatvoru, samo se učlanite u HDZ i nećete imati nikakvih problema. I naravno: STEGNITE REMEN BANDO SIROMAŠNA. SAMI STE SI KRIVI ZA NEIMAŠTINU. REŽITE KRUH NA TANJE ŠNITE. TKO JE JAMIO, JAMIO JE!'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene