Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Potvrdio glasnogovornik

ZET-ov vozač dao maloljetniku da vozi autobus pun putnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZET-ov vozač dozvolio je maloljetnom putniku da preuzme volan autobusa pred očima putnika.

Prošle srijede putnici linije 274, koja prometuje od Dupca do Lakteca, nisu mogli vjerovati što se događa pred njihovima očima. Naime, vozač je volan autobusa prepustio maloljetnom putniku koji je nastavio vožnju pod njegovim uputama, doznaje 24sata.

Pročitajte i ovo Zastoj prometa na križanju Savska-Vukovarska zastoji i gužve FOTO Kaos u prometu u Zagrebu: Tramvaj iskliznuo iz tračnica Neven Brnjas, sindikalni povjerenik vozača - 1 Doživljavaju velike šokove Sindikalac o učestalim napadima na vozače ZET-a: "Kad vas netko razbije, ništa ne znači što ćete ga kazneno goniti"

Incident nam je potvrdio Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a. 'Najoštrije osuđujemo događaj i upućujemo ispriku putnicima te drugim sudionicima u prometu', stoji u priopćenju. Dodaje se kako je vozač, koji je priznao propust, udaljen s vozačkih službi.

'Njegov slučaj preuzima Pravna služba, no o sankcijama ne bih govorio prije utvrđivanja svih okolnosti te dovršetka pravnih postupaka, kako na iste ne bih utjecao', naglasio je u priopćenju glasnogovornik Jurić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene