Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAŠTITA LIKA ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA

Vozači ZET-a moraju prijaviti neprimjerene slike Milana Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZET je od svojih vozača zatražio da prijave ukoliko na stajalištima autobusa i tramvaja uoče neprimjerene slike zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Vozači Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET) nemalo su se iznenadili kada su dobili poruku da odmah dojave u središnjicu kompanije ukoliko uoče neprimjerene slike gradonačelnika Milana Bandića na stajalištima.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein" Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu

"Centar moli vozače ako primjetite na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića javite u centar, hvala", stoji u poruci koju je uslikao novinar Sanjin Španović te ju potom i objavio na svom profilu na Facebooku.

U ZET-u nisu bili spremni odgovarati na pitanja, već su se o ovom slučaju oglasili dvjema rečenicama. "ZET kontinuirano ima praksu informiranja resornih službi o svim događajima ili drugim pojavama koje utječu na propisane standarde prometa i prateće infrastrukture. Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa", rekao nam je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene