454372
454372
454372
454372
454372

Vozači ZET-a moraju prijaviti neprimjerene slike Milana Bandića

  • , 21.10.2016., 13:10
  • Autor:
  • komentara

ZET je od svojih vozača zatražio da prijave ukoliko na stajalištima autobusa i tramvaja uoče neprimjerene slike zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

 
 
 
 
Vozači ZET-a prijavljuju neprimjerene slike (Video: Dnevnik Nove TV)
Vozači ZET-a prijavljuju neprimjerene slike (Video: Dnevnik Nove TV)

Vozači Zagrebačkog električnog tramvaja (ZET) nemalo su se iznenadili kada su dobili poruku da odmah dojave u središnjicu kompanije ukoliko uoče neprimjerene slike gradonačelnika Milana Bandića na stajalištima.

"Centar moli vozače ako primjetite na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića javite u centar, hvala", stoji u poruci koju je uslikao novinar Sanjin Španović te ju potom i objavio na svom profilu na Facebooku.

U ZET-u nisu bili spremni odgovarati na pitanja, već su se o ovom slučaju oglasili dvjema rečenicama. "ZET kontinuirano ima praksu informiranja resornih službi o svim događajima ili drugim pojavama koje utječu na propisane standarde prometa i prateće infrastrukture. Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa", rekao nam je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se