Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nazvat će je Snježana

VIDEO: Prve snimke bebe koja je rođena u kući odsječenoj zbog snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja kod kuće rodila u imotskom kraju uz granicu BiH jer se do nje nije mogla probiti Hitna pomoć uspješno je izvučena iz snježnog okruženja.

Zamotana u ružičastu dekicu, djevojčica koju je majka rodila tijekom snježnog nevremena prevezena je s majkom u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Danas je ekipa Hitne pomoći uspjela doći do Marte Glavote, 30-godišnje majke šestero djece koja je jučer rodila zatočena u kući zbog obilnog snijega koji je padao na području splitsko- dalmatinske županije.

Žena je uz pomoć supruga rodila djevojčicu i kaže da će je vjerojatno nazvati Snježana. Prikladno je to ime s obzirom na uvijete u kojima je djevojčica došla na svijet. Majka i djevojčica se osjećaju dobro, a uspjela ih je snimiti i naša kamera.

>> GSS se na skijama probija do bolesnih, trudnica rodila u zametenom području

>> U Splitu rekord svih vremena - 25 cm snijega! Više od 100 sela odsječeno

Inače, Imoćani su ogorčeni što u Imotski i Imotsku krajinu ne pristiže pomoć u tehnici i ljudstvu a posebno su ogorčeni što se vojska angažirala oko sređivanja stanja u Splitu i ostalim gradovima a nije poslana u Imotsku krajinu. Veliki broj građana je nezadovoljan i sa aktivnostima lokalnih vlasti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene