Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Zadra

Prevrnuo se motokultivator s prikolicom, poginula žena: Policija prijavila muškarca (75), objavljeni detalji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zadarska policija objavila je nove informacije nakon provedenog očevida nesreće u kojoj je u ponedjeljak u okolici Zadra smrtno stradala 72-godišnjakinja. Na nju se prevrnula prikolica, dok je vozač prošao bez ozljeda.

Policijska uprava zadarska objavila je nove informacije nakon očevida nesreće u kojoj je u mjestu Slivnica u blizini Zadra smrtno stradala 72-godišnja žena padom s motokultivatora kojim je u tom trenutku upravljao 75-godišnjak.

Policija sumnja da je žena pala s prikolice pričvršćene za motokultivator koja se nailaskom na neravnu makadamsku cestu prevrnula te srušila na ženu i usmrtila ju. 

Muškarac je tijekom pretvrtanja stroja pao u unutrašnjost prikolice te mu nisu utvrđene tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas rata Kakva je sudbina ukrajinske djece deportirane u Rusiju? "Ti si Rus i govoriš ruski. Zaboravit ćeš sve što je bilo i počinješ novi život"

Policija je najavila da će 75-godišnjaka prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti povezano s kaznenim djelom dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene