Obavijesti Video Pretražite Navigacija
po peti put

Željko Stipić ponovno izabran za predsjednika sindikata Preporod

Željko Stipić, predsjednik SZHŠ Preporod (Foto: Dnevnik.hr)
Željko Stipić, predsjednik SZHŠ Preporod (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Željko Stipić, predsjednik SZHŠ Preporod (Foto: Dnevnik.hr) Željko Stipić, predsjednik SZHŠ Preporod (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Željko Stipić iz sindikata Preporod (Foto: Dnevnik.hr) Željko Stipić iz sindikata Preporod (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Željko Stipić, predsjednik sindikata Preporod (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Dosadašnji predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić izabran je po pet put na tu dužnost i obnašat će je u sljedeće četiri godine, priopćili su u nedjelju iz sindikata.

"Na 9. redovnoj i izbornoj skuštini Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić, koji dužnost predsjednika sindikata obnaša od 2004. godine, izabran je po peti puta za predsjednika Sindikata", stoji u priopćenju Preporoda, kojeg je potpisala predsjednica Glavnog vijeća sindikata Gordana Kovač-Bluha.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rad u posebnim uvjetima Sindikat hrvatskih učitelja: U Preporodu su "pobrkali lončiće", neka se počnu baviti korisnim akcijama Slika nije dostupna Reizbor Željko Stipić dobio novi mandat na čelu "Preporoda"

Stipić će funkciju predsjednika obnašati u iduće četiri godine. Sindikalci su za vrijeme skupštine obilježili i 25. godišnjicu postojanja Preporoda.

"Tim povodom, 300 povjerenica i povjerenika, u okviru akcije pošumljavanja Boranka, zasadilo je na opožarenim padinama Mosora 9000 sadnica", naveli su iz sindikata Preporod. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene