Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON LIJEČENJA

Zdravko Mamić izašao iz bolnice, skrivao se od novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Mamić, savjetnik Dinama, napustio je bolnicu Sveti Duh, ali se skrivao od novinara.

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić napustio je u petak ujutro bolnicu Sveti Duh gdje se od utorka liječio od posljedica prostrijelne rane natkoljenice.

Pročitajte i ovo Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao" Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

Da je Mamić napustio bolnicu, neslužbenu potvrdu smo dobili iz same bolnice i od jednog od njegovih odvjetnika. Prema neslužbenim informacijama iz bolnice, Mamić je zgradu napustio oko 9:30.

Nesvojstveno Mamićevu dosadašnjem ponašanju, ovoga puta trudio se sakriti od novinara koji su čekali pred bolnicom. Iako policija to nije potvrdila, Mamić ima policijsku zaštitu. 

Napad na Mamića dogodio se u utorak oko podneva u Bosni i Hercegovini u mjestu Vidovići, nedaleko od Tomislavgrada.

Sumnja se da su u napadu sudjelovale bar dvije osobe koje su ga čekale skrivene nedaleko od spomenika njegovu ocu, kamo Mamić dolazi svake godine na taj dan. Napadači su pobjegli prije dolaska policije, a još uvijek nema informacija koje bi sugerirale da im je policija na tragu.

Mamićeva ozljeda zbrinuta je u Domu zdravlja u Tomislavgradu, nakon čega je nasmijan sjeo u automobil i krenuo za Zagreb. Odmah je primljen u bolnicu Sveti Duh gdje je od utorka bio smješten na traumatološkom odjelu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene