Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usporeno pretjecajnim trakom

Zbog vozila u kvaru u tunelu M. Kapela vozi se usporeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog vozila u kvaru u tunelu Mala Kapela 200 metara od ulaza u tunel, zatvoren je vozni trak u smjeru Zagreba, a promet teče usporeno pretjecajnim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub u 12 sati.

Zbog gustog prometa formirala se kolona od oko 3 km. Očekuje se dolazak cestovne ophodnje i vatrogasaca. Vozači se upozoravaju na oprez, a upozorenje je istaknuto na portalima prije ulaska u tunel.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?"

Na glavnim cestama i autocestama promet je pojačan u smjeru mora, ali i prema unutrašnjosti. Na izlazu s autoceste A1 u Lučkom kolona je duga oko 2 km. Promet je gust i na ulazu na autocestu, ali za sada nema dužih čekanja.

Zastoji na prilazima turističkim mjestima

U Istri i duž jadranske obale povremeno dolazi do zastoja na prilazu turističkih mjesta, također zbog gustog prometa.

Na graničnim prijelazima Mecelj, Plovanija, Kaštel i Stara Gradiška pojačan je putnički promet u oba smjera, na Bregani na ulazu, a na Bajakovu na izlazu iz Hrvatske. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene