Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pojačan promet

Gužve na autocestama, iz HAK-a mole za oprez. Čitateljica: "Ovo je nemoguće, kolona je kilometarska"

Gužve na autocestama
Gužve na autocestama Dnevnik.hr
Aktualno Galerija Gužve na autocestama Gužve na autocestama Foto: Dnevnik.hr Gužve na autocesti kod Lučkog - 1 Gužve na autocesti kod Lučkog - 1 Foto: DNEVNIK.hr Gužve na autocesti kod Lučkog - 3 Gužve na autocesti kod Lučkog - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužve na autocesti kod Lučkog - 2 Galerija 1/4 >>
Zbog pojačanog prometa na većini cesta u smjeru mora, povremeno se na autocestama vozi u kolonama uz zastoje. Iz HAK-a mole za strpljenje i oprez.

Zbog pojačanog prometa u smjeru mora, na autocestama i na prilazu autocestama vozi se u kolonama uz zastoje i povremene gužve. "Ovo je nemoguće, kolona je kilometarska za ulazak na autocestu", javila je jedna čitateljica koja je uspjela uhvatiti i fotografiju gužve na prilazu Lučkom i autocesti.

Iz HAK-a su najavili gužve, većinom u smjeru mora, i podsjetili vozače da prilagode brzinu i budu oprezni. "Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, a povremeno se vozi u kolonama uz zastoje. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama", napisali su.

Pročitajte i ovo Ivana Mišlov - 1 prognoze iz HAK-a Kakvo je danas bilo stanje na cestama? Iz HAK-a otkrili gdje su bile najveće gužve, ali i kada će biti prvi ovogodišnji udarni vikend

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatske autoceste Počinju hitni radovi na važnoj zagrebačkoj prometnici, očekuju se gužve

Dodali su kako se na autocesti A1 vozi usporeno i u kolonama na dionici Jastrebarsko-Bosiljevo u oba smjera, dok je pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona oko jedan kilometar. Pred naplatom Demerje kolona je dugačka oko 1 kilometar.

Također, javili su kako je na Krčkom mostu u smjeru otoka kolona dugačka oko 4 kilometra. Na Jadranskoj magistrali zastoji su na prilazima turističkim središtima i na dionicama gdje traju radovi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene