Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorene za sva vozila

Olujni vjetar paralizirao promet: Zbog snažnih udara zatvorene autoceste, na prometnicama moguća i poledica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujnih udara vjetra autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje zatvorena je za sve skupine vozila. Za sva vozila, osim osobnih, zatvoren je i dio autoceste A6.

Olujni udari vjetra paralizirali su dio prometnica u subotu.

Zbog snažnih udara autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje zatvorena je za sve skupine vozila, javlja Hrvatski autoklub (HAK). Obilazi se državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina.

I autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, zatvorena je za sva vozila, osim za automobile. Ostale skupine vozila obilaze državnom cestom D3 preko Gornjeg Jelenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VREMENSKA PROGNOZA Meteorolog otkriva kakvo nas vrijeme očekuje za vikend: Na Jadranu moguća olujna bura, a u gorju snijeg

Samo za osobna vozila otvorena je i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikli ne mogu voziti niti Jadranskom magistralom DC8 između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u gorju. Iz HAK-savjetuju da se na put ne kreće bez propisane zimske opreme koja je i zakonom obvezna na zimskim dionicama do 15. travnja 2022. godine.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene