Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema većih gužvi

Zbog nesreće usporeno na zagrebačkoj obilaznici, promet pojačan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici na mostu Sava vozi se u koloni usporeno samo jednim trakom od čvora Ivanja Reka prema Lučkom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na državnoj cesti D 1 vozi se usporeno i u koloni između Grabovca i Slunja zbog teretnog vozila u kvaru. Pojačan je promet na većini cesta i autocesta u smjeru unutrašnjosti. HAK moli vozače molimo za strpljenje i upozorava na oprez.

Pred naplatom Lučko na autocesti A 1, nema čekanja, a vozačima HAK savjetuje da koriste naplatu Demerje gdje cestarinu mogu platiti karticama i ENC uređajem. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, pred naplatom Ivanja Reka izlazi se usporeno i u koloni.

Vrlo je gust promet na Krčkom mostu, duž Jadranske magistrale (D 8) i na Istarskom ipsilonu gdje se povremeno vozi u kolonama.  Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Plovanija, Kaštel, Pasjak, Bregana i Macelj, te ulazak na Slavonskom Brodu, Staroj Gradiški. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Upaljen žuti meteoalarm za velik dio Hrvatske: Mogući su odroni Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene