450113
450113
450113
450113
450113

Zadranin zbog ljubavne svađe skočio s broda i otplivao do obale

  • , 14.09.2016., 21:14
  • Autor:
  • komentara

Na Jadrolinijinom brodu Zadar - Preko, dogodila se ljubavna svađa nakon koje je 43-godišnji Zadranin skočio u more i doplivao do obale.

 
 
 
 
Plivač (Foto/Arhiva: Dino Stanin/PIXSELL)
Plivač (Foto/Arhiva: Dino Stanin/PIXSELL)

Sinoć, oko 21 sat, desetak metara od kopna s Jadrolinijinog je broda na glavu skočio Zadranin te otplivao do Maraska parka, nekoliko stotina metara udaljenog od predjela u kojem živi, otresao se i otišao kući pješice, piše Zadarski.hr.

Brod je zaustavljen odmah po skoku 43-godišnjaka koji se na brodu posvađao sa suprugom. Iako su u njega bili upereni reflektori muškarac se nije obazirao na pozive s broda Kapetanije da stane, te je, nakon što je isplivao na obalu, nastavio trčati prema kvartu u kojem živi.

''Muškarca smo uspjeli osvijetliti i vidjeli ga kako izlazi iz mora i odlazi'', rekao je Alen Rukavina, kapetan iz zadarske Lučke kapetanije, koja je nakon iznenadnog skoka odmah pokrenula akciju traganja i spašavanja za putnikom. Policija je odmah obaviještena o incidentu.

''To nije pomorski prekršaj već luđački čin osobe koja je ugrozila svoj život i dovela plovidbu u opasnost. Mi smo o tome obavijestili policiju i smatramo da je taj čin opećopasne radnje u nadležnosti policije'', kazao je Rukavina.

Stručnjaci iz područja psihologije, piše Zadarski, navode da će muškarac u određenom trenutku učiniti sve samo da izbjegne svađu sa ženom.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se