Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Evo zašto ćete još čuti za ovog mladića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Romeo, Horacije, Razumihin... samo su neke od uloga koje stoje iza 25- godišnjeg Marka Petrića. Iako je završio srednju Tehničku školu, Marko je danas magistar glume.

U daske koje život znače zaljubio se kada je u srednjoj školi slučajno završio na satu dramske. O njegovom radu najbolje govore nagrade – iako je na Umjetničkoj akademiji u Splitu diplomirao prije svega nekoliko mjeseci, Marko je još prije četiri godine osvojio 'Malu Juditu', a dobitnik je Nagrade hrvatskog glumišta za najboljeg mladog umjetnika.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

Markov talent gledala je i publika izvan Hrvatske, a filmske scene snimao je i na Manhattanu. Na velikom ekranu pojavljuje se i u ulozi Stipe u 'Sonji i biku'.

>> Oni su Bolja Hrvatska 2012. godine!

Kako se priprema za uloge te koji su mu glumački ciljevi pogledajte u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene