Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A sad na praznike

Završila je pandemijska školska godina, ministar zadovoljan: "Po ovome smo sigurno u vrhu Europe"

Aktualno Galerija Radovan Fuchs Radovan Fuchs Foto: DNEVNIK.hr Učenice, ilustracija Učenice, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr Kraj školske godine Kraj školske godine Foto: DNEVNIK.hr +0 Učenica, ilustracija Galerija 1/4 >>
Za više od 400 tisuća učenika osnovnih i srednjih škola završila je nastava.

Djeci, ravnateljima, učiteljima i roditeljima čestitao je i ministar Fuchs koji je zadovoljan školskom godinom s obzirom na pandemiju. Istaknuo je da su djeca od prvog do četvrtog razreda bila 98 posto na nastavi licem u lice, od petog do osmog 87 posto, srednjoškolci 71 posto, a maturanti više od 90 posto.

Pročitajte i ovo Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život"

U ljetnim praznicima učenici će uživati sve do šestoga rujna, kada počinje nova školska godina.

"Stjecao se dojam da je to puno više online nastave nego što to ustvari jest bilo. To su podaci koji su jako dobri. Mislim da smo po tome sigurno u vrhu Europe. Ako nismo i najbolji po provedenim satima djece u školama", istaknuo ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene