Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gorjelo na Marjanu

Šef splitskih vatrogasaca pozvao na linč piromana: 'Kada vas ponese, kažete i ono što ne bi trebali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapovjednik vatrogasne postrojbe Split Felicio Parčina nakon današnjeg požara na Marjanu, koji je ugašen za pola sata i za koji on pretpostavlja da je podmetnut, pozvao je građane Splita na linč sumnjivaca.

Felicio Parčina za Dnevnik.hr potvrdio je da je za Radio Split pozvao na linč sumnjivaca. 'Kada vas ponese emocija, kažete i ono što ne bi trebali', rekao je.

Pročitajte i ovo Požar u Berlinu Više od 160 vatrogasaca u akciji VIDEO Drama u Njemačkoj: Izbio požar u tvornici kemikalija, šire se otrovni plinovi Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove

Dodao je kako ne vidi razlog zbog kojeg su neki pojedinci njegove riječi tako strašno shvatili. 'Kada vidim da netko nešto uništava, onda ne mogu ostati ravnodušan. Oni koji su ravnodušni, ne osjećaju ništa za grad', tvrdi Parčina.

>> Požar na Marjanu izazvao je otvoreni plamen ili žar

Smatra da građani Splita zajedno mogu očuvati Marjan. 'Split bez Marjana bio bi kao čovjek bez duše', utvrdio je.

Na Marjanu je danas oko 13:00 sati buknuo požar koji je brzom invervencijom vatrogasaca ugašen za manje od pola sata. Zapovjednik Parčina smatra da su i današnji i jučerašnji požari na Marjanu podmetnuti. Opožareno je 100 m2 borove šume i trave. U gašenju su sudjelovala 32 vatrogasca s 9 vozila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene