Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova usluga?

Poduzetnički duh na hrvatski način: Zaposlenik HEP-a službenim autom radio dostavu hrane

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Usred dana, muškarac zaposlen u HEP-u službenim je automobilom parkirao ispred jedne pizzerije, preuzeo hranu te ju, izgleda, otišao dostaviti.

Zaposlenik HEP-a prije nekoliko je dana u Zagrebu snimljen kako službenim vozilom "u fušu" dostavlja hranu za Wolt.

Na snimci se vidi bijeli Fiat Panda s oznakom HEP-a kojem prilazi muškarac noseći torbu za prijevoz hrane. Nakon što je torbu s oznakom Wolt stavio na suvozačko sjedalo, muškarac se odvezao, vjerojatno dostaviti hranu. 

Na snimci koju ima Index.hr vide se i registarske oznake automobila, a događaj je snimljen na Bundeku, ispred jedne pizzerije, prošlog četvrtka u 11:23.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Uhićen muškarac koji je oteo ženu u Istri: Policija ga uhvatila nakon cjelodnevne potrage

Iz HEP-a su, nakon upita novinara, potvrdili da se na snimci doista nalazi zaposlenik te državne firme. Kažu kako su ga identificirali te da će dobiti otkaz.

"Utvrđeno je kako je na fotografiji vozilo kojim raspolaže HEP-Operator distribucijskog sustava d.o.o., Elektra Zagreb. Radnik koji je vozio navedeno vozilo je identificiran, udaljen je s radnog mjesta te je protiv njega pokrenuta procedura izvanrednog otkazivanja ugovora o radu", kratko su napisali iz HEP-a na naš upit je li zaposlenik dostavu obavljao za vrijeme radnog vremena.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene