Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prvi građevinski radovi

Započela izgradnja IKEA shopping centra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već se neko vrijeme zna da IKEA dolazi u Hrvatsku, a sada su započeli i pripremni radovi za izgradnju ovog trgovačkog centra.

Započeli su prvi građevinski radovi na lokaciji buduće IKEA robne kuće u blizini Ivanje Reke. Radi se o pripremnim radovima na izmještanju sustava melioracijskih kanala koji su vrijedni više od 7 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Paralelno s ovim radovima očekuje se i dobivanje lokacijske dozvole za lokalne prometnice. 'Kada govorimo o početku radova na IKEA robnoj kući i trgovačkom centru, svjesni smo da to ljude najviše zanima, ali kako taj dio nije u potpunosti u našoj nadležnosti mi jedino što možemo obećati je da smo u stanju gradnju robne kuće završiti u roku 12 mjeseci od dobivanja svih potrebnih dozvola, a trgovački centar za dodatnih 6 mjeseci', rekao je Dragan Skalušević, direktor tvrtke IKEA Hrvatska.

>>Ikea otvara svoja vrata iduće godine

'Za sada bilježimo pokrivenost 62% centra predugovorima zainteresiranih zakupaca, a interes novih ne prestaje usprkos globalnoj ekonomskoj krizi i pojačanoj konkurenciji na tržištu', izjavio je direktor tvrtke Inter Ikea Centre Hrvatska Branko Mihajlov.

IKEA robna kuća prostirat će se na nešto više od 40,000 kvadratnih metara, imat će puni asortiman od oko 9,500 proizvoda i zapošljavat će oko 300 ljudi. Robna kuća će se nalaziti u sklopu trgovačkog centra sa 187 trgovina u kojima će posao naći 2000 ljudi.

Ukoliko Vas zanima kako će izgledati budući trgovački centar krenite u virtualnu šetnju OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene