Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesno izliječenje

'Zakašljao sam se i izbacio komad 'mesa' iz sebe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije gotovo dva mjeseca Češka je legalizirala upotrebu marihuane u medicinske svrhe.

Tako je postala jedna od još uvijek rijetkih zemalja u kojima se medicinski kanabis može dobiti na recept. Donosimo vam svjedočanstva ljudi koji tvrde – kanabis je lijek i jedino je što nam pomaže.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima" Željko Kaštelan, Povjerenstvo za izradu nacrta Nacionalnog programa pilot faza Kreće program za rano otkrivanje najčešćeg raka kod muškaraca: "Više od 20 tisuća živi s rakom prostate danas u Hrvatskoj"

>> 'Zbog marihuane iskašljao sam svoj karcinom!'

'Ja sam ispljuno kancer na usta van. Držao sam svoj kancer u dva dijela na dlanu veličine nekih sedam centimetara. Zakašljao sam se i izbacio komad mesa iz sebe. Čvorasto, krvavo, crno, opnasto, kao malo crijevo onako smotano', uvjerava nas naš sugovornik.

Ima 38 godina i dijagnozu koja kaže: tumor nemalih stanica na plućima. Službene medicinske prognoze davale su mu od četiri do šest mjeseci života. Da su se ostvarile, ne bismo pričali. Uvjeren je da je, kako sam kaže „iskašljao kancer“ upravo zahvaljujući ulju kanabisa koje je počeo koristiti nakon što je bez znanja liječnika prekinuo s konvencionalnom terapijom koju su mu odredili.

Nakon tri mjeseca, na kontrolnom pregledu, tvrdi rak se više ne vidi. Smatra zahvaljujući upravo kanabisu. No nitko od liječnika to mu ne želi potvrditi. Jer stav je službene medicine – kanabis je droga.

No način na koji se liječi dovodi ga u sukob sa zakonom. Svaka upotreba marihuane pa i ona u medicinske svrhe kazneno je djelo. Zbog čega kao pacijent nema pravo birati način na koji će se liječiti, a da pri tom ne krši zakon nikako ne može razumjeti.

U prilogu pogledajte i svjedočanstvo oboljelog od multiple skleroze koji tvrdi da mu kanabis pomaže u ublažavanju simptoma bolesti kao i argumente kontroverznog Kanađanina Ricka Simsona koji kaže kako farmaceutskoj industriji nije u interesu da svijet dozna za ljekovita svojstva indijske konoplje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene