Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što slijedi?

Zagrebački SDP sazvao sjednicu, s proslave došao i Grbin. Jedna od glavnih točaka je zahtjev članova za unutarstranačkim izborima

Aktualno Galerija Ivana Kopčić Ivana Kopčić Foto: Dnevnik Nove TV Zgrada sastanka SDP-a - 1 Zgrada sastanka SDP-a - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Zgrada sastanka SDP-a - 2 Zgrada sastanka SDP-a - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Zgrada sastanka SDP-a - 3 Galerija 1/4 >>
Zagreački SDP održao je sjednicu na kojoj su zatražili dolazak predsjednika stranke Peđe Grbina. Jedna od glavnih točaka je zahtjev za unutarstranačke izbore

U tijeku je sjednica zagrebačkog SDP-a. Jedna od glavnih točaka je zahtjev članova za novim unutarstranačkim izborima. Članovi SDP-a o zahtjevu prije sjednice nisu hjteli govoriti, a na istu je pozvan i predsjednik SDP-a Peđa Grbin, koji stiže iz Lokava, gdje je danas bio na Danu Općine.

Uživo ispred središnjice stranke javila se reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić

  Pročitajte i ovo Laboratorij Uvezen iz Afrike Zabilježen slučaj zarazne bolesti koja je u Hrvatskoj iskorijenjena prije 60 godina: Stručnjaci otkrivaju koji su simptomi

"Sjednica još nije završila, započela je prije sat vremena tada su članovi zagrebačkog SDP-a ušli u prostorije središnjice. Do ovog trenutka još uvijek nitko ne izlazi i nitko se ne oglašava, a ranije u utorak nitko nije htio komentirati ništa vezano uz ovu situaciju u stranci", istaknula je reporterka.

"Kontaktirala sam neke od članova zagrebačkog gradskog odbora, neki su poručili da su još uvijek na godišnjem odmoru i da niti ne planiraju dolaziti. Neki su rekli da bi mogli nešto reći tek po završetku sjednice", dodala je.

  Pročitajte i ovo Zaplijenjeni kokain - 1 Živjeli na visokoj nozi Stručnjak za droge o spektakularnom uhićenju na moru: "To potvrđuje činjenicu da su krijumčari s ovog područja aktivni i dobro organizirani"

"Na sjednicu je bio pozvan i Peđa Grbin, predsjednik stranke, koji je tri sata prije sjednice bio u Općini Lokve, a tamo je prisustvovao na proslavi dana općine, a zatim je dobio poziv da se odazove ovoj sjednici i stigao je u Zagreb", istaknula je Kopčić.

"Prije same sjednice ništa nije htio komentirati, ali iz njegovog glasogovorništva poručili su kako će se nakon sjednice on oglasiti. Još uvijek nije poznat razlog zašto su članovi zagrebačkog SDP-a, nakon ljetne stanke koju neki još uvijek nisu završili, zatražili da se predsjednik ovdje ukaže i obrati te zašto traže raspisivanje unutarstranačkih izbora na kraju kolovoza", zaključila je reporterka. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene