Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preporuka središnjice

Zagrebački SDP odlučuje: Ili Ostojić umjesto Bernardića, ili raspuštanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O preporuci stranačke središnjice da kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika umjesto Davora Bernardića bude Rajko Ostojić danas bi trebala odlučiti Gradska organizacija te stranke.

Zagrebačka Gradska organizacija SDP-a, koja je 15. listopada jednoglasno za gradonačelničkog kandidata izabrala svog prvog čovjeka i predsjednika Gradske skupštine Davora Bernardića, danas bi se trebala očitovati o prijedlogu Predsjedništva stranke da kandidat umjesto Bernardića bude aktualni ministar zdravlja Rajko Ostojić.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević slučajno?!?! Bivši Milanovićev ministar i prvi na SDP-ovoj listi pio kavu s USKOK-ovim optuženikom, HDZ se oglasio ironičnom porukom Tihomir Cipek, politički analitičar "Prava politička diverzija" Analitičar za Dnevnik Nove TV: "Milanović ide na taj sukob i to se čak kosi s načelima SDP-a. A Plenkovićeva taktika je poput thai chija"

>> SDP predložio Ostojića za gradonačelnika Zagreba!

Prijedlog iz stranačke središnjice stigao je nakon što su istraživanja javnog mišljenja navodno pokazala da Bernardić nema šanse pobijediti trenutnog gradonačelnika Milana Bandića. Ako gradska organizacija odbije preporuku Predsjedništva, vrlo joj vjerojatno slijedi raspuštanje.

'Po prirodi nisam čovjek koji odustaje. Nisam čovjek kojem je to u biću. Ja sam borac, takav sam po prirodi. Ali Predsjedništvo SDP-a ima pravo donijeti političku odluku i gradski odbor će biti sazvan sljedeći tjedan i gradski odbor će razmotriti odluku Predsjedništva koje je zauzelo svoj stav. Ja sam siguran da će zagrebački SDP pobijediti na izborima u svibnju', rekao je prošlog tjedna Bernardić, komentirajući preporuku s Iblerova trga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene