Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAMJEŠTALI SE RAČUNI?

Bandić o kaznenoj prijavi zbog sljemenske žičare: "Ja sam odgovoran za sve i kad golub krepa"

Milan Bandić
Milan Bandić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milan Bandić Galerija 1/1 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije želio komentirati kaznenu prijavu zbog sljemenske žičare. Tek je rekao da je on "odgovoran za sve i kad golub krepa".

Političke platforme Možemo i Zagreb je NAŠ u ponedjeljak su podnijele kaznenu prijavu protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zbog zlouporabe položaja i ovlasti te nezakonitog pogodovanja vezanih uz izgradnju sljemenske žičare.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas nije želio komentirati kaznenu prijavu no pokušao je odgovoriti na pitanje kako to da za sljemensku žičaru Grad Zagreb krivi projektante.

Naime, u nedjelju se nadležni gradski ured javio s priopćenjem u kojem poručuje da su troškovi gradnje povećani zbog neadekvatne i nepotpune dokumentacije koju su Gradu dostavili projektanti. Evo što  je Milan Bandić danas odgovorio.

"Dobit ćete odgovor od nadležnih ureda koji rade taj posao. Danas samo Covid. Ali ja se vama stvarno divim, divni ste", rekao je Bandić. 

Na inzistiranje da odgovori na pitanje, Bandić je ponovio: 

"Odgovorit će nadležne službe. Danas samo Covid". 

Na pitanje osjeća li se odgovornim, rekao je: "Ja sam odgovoran za sve i kad golub krepa", napomenuo je.  

Radovi su inače poskupjeli za gotovo 90 miljuna kuna, a nepoznati zviždač objavio je film u kojem pokazuje kako su se namještali računi. Gradonačelnik Milan Bandić tvrdi kako nije odgovoran. 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene