Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštre kazne

Vozači i putnici oprez! Policija u srijedu provodi veliku akciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu europske akcije nadzora korištenja sigurnosnog pojasa u vožnji zagrebačka policija u srijedu 15. ožujka pojačano će kontrolirati i kažnjavati nekorištenje pojasa i dječjih sjedalica, izvijestila je policija.

Iz policije podsjećaju da se cijeli tjedan, od 13. do 19. ožujka na području zemalja Europske unije provode "ciljane aktivnosti vezane uz sigurnost prometa na cestama i to nadzor korištenja sigurnosnog pojasa tijekom vožnje".

Pročitajte i ovo Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke će tako u srijedu, 15. ožujka provesti akciju Nadzor korištenja sigurnosnog pojasa u kojoj će se sankcionirati ciljani prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa kao i dječje sjedalice.

Osim prema vozačima i putnicima na prednjim sjedalima, mjere će se poduzimati i prema putnicima na stražnjim sjedalima vozila, kao i u slučaju nepropisnog prijevoza djece, sukladno važećim zakonskim odredbama, kažu u policiji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene