Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema opasnosti za okoliš?

Zagreb: U skladištu Janafa iscurilo tri tisuće litara dizela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija utvrdila je da je u skladištu Janafa na Žitnjaku poslijepodne iscurila najmanje jedna cisterna dizela, priopćio je poslijepodne gradski ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Dežurna ekipa gradskog ureda izašla je na teren slijedom dojave građana da je u skladištu Janafa iscurila velika količina dizela. No, osiguranje Janafa odbilo ih je pustiti u skladište pa je ured zatražio pomoć policije.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba Ivan Turudić Potvrđeno za Dnevnik Nove TV Turudić pred saborskim Odborom za pravosuđe nije rekao istinu: Iz slučaja svog bratića izuzeo se kasnije nego što je tvrdio

Kako neslužbeno doznajemo iscurilo je tri tisuće litara eurodizela. Eurodizel je procurio iz spreminika za vrijeme uobičajenog pretovara nafte iz Petrolove cisterne.

U Janafu tvrde da nema nikakve opasnosti za okoliš te da je problem uzrokovao ventil koji su već sanirali prije nkoliko dana. Izvijestili su da je obaviještena njihova uprava i sve nadležne inspekcije.

Janaf je u skladište pustio policiju ali je opet spriječio djelatnike ureda da obave svoj posao, priopćio je ured. U priopćenju gradskog ureda stoji da je pročelnik pokušao stupiti u kontakt s direktorom Janafa Antom Markovom, ali da se on nije javljao na telefon.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene