Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dionica od dva milijuna kuna

Zagreb: U promet puštena obnovljena Remetinečka cesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šetnjom novouređenom dionicom Remetinečke ceste, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević večeras je simbolično pustila u promet tu cestu u čiju je obnovu uloženo dva milijuna kuna.

Riječ je o dionici Remetinečke od Ulice Savski gaj XIII put do raskrižja dr. Luje Naletilića-Karlovačka-Remetinečki gaj.

Iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika je priopćeno da je u sklopu radova vrijednih dva milijuna kuna uređeno 525 metara prometnice široke dva metra, zamijenjena je kolnička konstrukcija te je dijelom riješena oborinska odvodnja. Također je nadograđen istočni nogostup i biciklističke staze s obje strane, dok je na središnjem dijelu prometnice izgrađen manji potporni zid.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći kod Netretića poginuo motociklist - 7 Kod Netretića Policija objavila detalje tragedije u kojoj je poginuo motociklist: Protiv krivca će biti podnesena kaznena prijava Policija, ilustracija Prekinut promet Tragedija u blizini Karlovca: U sudaru s teretnim vozilom smrtno stradao motociklist

Iza raskrižja Remetinečka cesta-Savski gaj XIII izvedeno je osam uzdužnih parkirnih mjesta. Zamijenjena je javna rasvjeta i prateće elektroinstalacije na sjeverozapadnom dijelu. Uređeno je i autobusno stajalište u zoni raskrižja L. Naletilića- Remetinečka- Remetinečki gaj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene