Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šalju agregate

Zagreb pomaže zaleđenom Gorskom Kotaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras šalje deset agregata put Gorskog Kotara.

Deset agregata večeras će iz Zagreba krenuti za Delnice, odlukom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a na zamolbu gradonačelnika Delnica Ivice Kneževića, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj" Prvi maj na Maksimiru Na Maksimiru Zagrepčanima tradicionalno za Prvi maj grah i nastup Gibonnija

Agregate će prevoziti Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, a po terenu će ih prema prioritetima rasporedi tamošnji Stožer zaštite i spašavanja.

Milanović u Gorskom kotaru

Cijeli Gorski kotar okovan je ledom i dijelom je bez električne energije. Djelatnici HEP-a već nekoliko dana pojačano rade kako bi se što prije uspostavila normalna opskrba električnom energijom stanovnicima Gorskog kotara, za koji je jučer u cijelosti proglašeno stanje elementarne nepogode. Bez električne energije je oko 8000 ljudi, a najteže stanje je u Čabru.

Na terenu su ekipe HEP-a iz Rijeke, Pule, Siska i Gospića, a sutra bi, ako dozvole vremenske prilike, trebale doći ekipe iz Karlovca, Splita i Šibenika, iz cijele Hrvatske.

Agregati su u Gorski kotar već počeli stizati iz cijele zemlje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene