Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krim-istraga u tijeku

Zagreb: Policajac fizički zlostavljao skupljača boca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Temeljem informacije našeg čitatelja, koji je svjedočio kako kaže 'bezrazložnom fizičkom napadu' policajca na čovjeka koji je na zagrebačkom Glavnom kolodvoru sakupljao boce, iz policije je za Dnevnik.hr potvrđeno da je pokrenuta krim-istraga.

Tragom informacije, koju nam je dojavio čitatelj našeg portala, doznajemo kako se jučer ujutro na zagrebačkom Glavnom kolodvoru dogodio incident u kojem je policajac navodno fizički zlostavljao čovjeka koji je tamo sakupljao plastične boce.

Pročitajte i ovo Eksplozija bankomata u Vukomercu - 1 Očevid u tijeku Eksplozija u Zagrebu: Raznesen bankomat na istoku grada Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Čitatelj: 'Policajac je fizički zlostavljao skupljača boca', zagrebačka policija zaprimila prijavu i pokrenula istragu

'U utorak 9.travnja oko 7 sati ujutro na Glavnom kolodvoru u Zagrebu policajac je bez razloga fizički napao čovjeka, koji je sakupljao boce, bacio ga je na pod i fizički zlostavljao. Napominjem, za to nije postojao nikakav razlog, budući da čovjek nikom nije smetao, niti radio ništa neprimjereno, osim što pokušava preživjeti.', rekao nam je čitatelj.

>>Splitski policajac upucao agresivnog psa

Iz zagrebačke je policije za Dnevnik.hr potvrđeno kako je 43-godišnjak jučer u 7:20 sati ujutro u I. policijskoj postajipodnio prijavu protiv policijskog službenika 'na okolnosti postupanja prema njemu istog dana na prostoru Glavnog kolodvora.' Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene