Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagreb

Zbog kvara na toplinskom sustavu HEP-Toplinarstva, mnoga naselja ostala bez tople vode i grijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačko Toplinarstvo izvijestilo je da zbog kvara postoji mogućnost slabije kvalitete grijanja i potrošne tople vode u određenim naseljima.

Zbog tehničkog kvara na centralnom toplinskom sustavu grada Zagreba, postoji mogućnost slabije kvalitete grijanja i potrošne tople vode za krajnje kupce u naseljima istočno od Savske ceste, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo u kojem se u subotu ujutro doznaje da bi se tijekom dana trebala uspostaviti redovna isporuka toplinske energije.

Pročitajte i ovo Zagreb opet smrdi - 4 Gledaju kako isparava Smrad je toliko jak da djeca u školi i vrtiću ne izlaze van: "Curi vam nos, suze oči, jednostavno vas tjera na povraćanje" Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć

Naselja u kojima je moguća slabija kvaliteta isporuke toplinske energije su Martinovka, Donji grad, Vrbik, Cvjetno naselje, Kruge, Savica, Sigečica, Ferenščica, Volovčica, Borovje, Zapruđe, Središće, Trnsko, Siget, Sopot, Utrine, Travno, Sloboština, Dugave, Hrelić i Jakuševec, navodi se na internetskim stranicama HEP-Toplinarstva. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene