Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti oduševljeni

Zagreb jedan od najuređenijih gradova na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska metropola, pohvalio se njezin gradonačelnik, jedan je od najuređenijih gradova u svijetu!

Iako je trg Bana Jelačića jedno od najprometnijih zagrebačkih mjesta, kante za smeče su prazne, a na podu je tek pokoja žvakaća guma.

Pročitajte i ovo Vepar na Sljemenu Novi slučaj VIDEO Ogromni vepar snimljen kako prebire po smeću: "Gledam miješalicu pa onda vepra..." Slika nije dostupna Čak 5 posto više stranaca Turisti otkrili zašto je Zagreb hit destinacija!

>> Turisti otkrili zašto je Zagreb hit destinacija!

Na zagrebačkim ulicama ljeti odzvanjaju brojni strani jezici. Iako dolaze iz raznih dijelova svijeta, Zagreb je i za turiste uredan grad.

Strance najviše oduševljava besprijekorno čist Markov trg. Park Zrinjevac pravo je mjesto za ležanje i odmor, kako preko noći, tako i tijekom dana. Natapanje zelene površine Zrinjevca počinje u zoru , a za sve ostalo brinu se radnici čije radno vrijeme tijekom ljetnih mjeseci počinje već u šest ujutro.

Pravu zelenu oazu prije šest godina dobio je i Novi Zagreb. Park Bundek, osim mira i zelenila, Zagrepčani u ljetnim mjesecima osvježenje mogu potražiti i umjetnom jezeru, o čijoj čistoći svjedoči i plava zastava.

Zagreb se već našao na ljestvicima jednog od najuljudnijih, najatraktivnijih i najpoželjnijih svjetskih metropola. Tome ćemo uskoro i službeno pridodati i jedna od najuređenijih!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene