Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROMET PREKO ODMORIŠTA

ZAGONETNA POLICIJSKA AKCIJA KOD ODMORIŠTA DRAGANIĆ Blokirane obje trake autoceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz PU karlovačke kazali su kako je riječ o "uobičajenoj preventivno-represivnoj akciji u cilju podizanja opće razine sigurnosti prometa".

Hrvatski autoklub danas je objavio kako su zbog kontrole vozila koju provodi MUP na autocesti A1 na dionici Zagreb-Karlovac kod odmorišta Draganić, u smjeru Zagreba, zatvorena pretjecajna i vozna traka te se promet odvija preko odmorišta Draganić.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Kolona vozila u smjeru Zagreba oko podneva bila je duga oko 1 kilometar. Iz Policijske uprave karlovačke na naš upit kazali su kako je riječ o uobičajenoj preventivno-represivnoj akciji u cilju podizanja opće razine sigurnosti prometa.

Na pitanje je li nešto konkretno potaknulo ovakvu akciju, jer ipak nije toliko uobičajeno da se promet s autoceste preusmjerava preko odmorišta u cilju kontrole vozila, Andrea Lenard, glasnogovornica PU karlovačke, kazala je tek da nije bilo konkretnog povoda te ponovila kako je akcija ovog tipa uobičajena i da će se uz nadzor policijskih službenika provesti nadzor onih vozila kod kojih se pokaže takva potreba.

No, kako smo kasnije neslužbeno saznali, riječ je o carinskoj kontroli vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene