Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostali bez ceste

Zadar: Jajima gađali zgradu gradske uprave i sukobili se s policijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotinjak prosvjednika danas se okupilo na glavnom zadarskom trgu pred zgradom Gradske uprave prosvjedujući zbog prilaznog puta svojoj zgradi koji su izgubili u ožujku ove godine.

Iako je put proglašen općim dobrom, prodajom privatnog zemljišta on je srušen čime su ovi ljudi izgubili pristup svojoj zgradi.

Pročitajte i ovo Sukoba propalestinskih prosvjednika i protuprosvjednika na UCLA-u Neredi zbog Gaze VIDEO/FOTO Kaos na sveučilištu: Sukobili se prosvjednici, u sve se umiješala i policija Njemačka policija Ususred prosvjeda Policija upozorava na moguće nerede ljevičarskih skupina: "Energično ćemo reagirati na antisemitizam"

Sud im je dodijelio pravo na taj prilazni put, no po tom se pitanju ništa nije napravilo. Gradonačelnik je rekao kako je, da bi se nešto napravilo, potrebna policijska asistencija, a policija ne želi pomoći.

>> Zadrani zauzeli Gradsku vijećnicu

Zato su nezadovoljni građani danas na glavni zadarski trg došli s transparentima i sirenama, a zgradu gradske uprave su gađali jajima. Prosvjednici su se sukobili i s policijom, a dvije su osobe privedene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene