Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natrag u kapute

Neki bi mogli imati bijeli Uskrs...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestabilno vrijeme nastavit će se i ovaj vikend, pa ukoliko ste planirali Uskrs provesti na otvorenom, možda biste trebali razmisliti o promjeni planova.

Danas i sutra u cijeloj se zemlji očekuje kiša, tako da nemojte dopustiti da vas iznenadi i pri izlasku iz kuće ponesite i kišobran. Ako ste namjeravali Uskrs provesti na otvorenom sa svojom obitelji, moramo vas razočarati. Nema naznaka da će vrijeme ići na bolje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Upravo suprotno, bit će sve nestabilnije, a u nedjelju i osjetno hladnije. Iako će oborine prestati, u noći sa subote na nedjelju u gorju će opet biti i snijega.

I na moru će idućih dana biti česta kiša, pljuskovi i grmljavina. U nedjelju će se razvedriti, ali uz jaku buru neće biti ni toplo ni ugodno.

Uskršnje jutro bit će poprilično hladno, a u unutrašnjosti se temperatura neće dizati izna 9 stupnjeva dok bi u priobalnom području ipak mogla doći i na 13 stupnjeva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene