Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga od subote

Za mladim ribarom iz Sukošana tragaju i koćarice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za nestalim 28-godišnjakom iz Sukošana, koji je nestao pošto je u subotu uvečer isplovio na brodici na ribarenje još se traga, a u potragu će se danas uključiti i pet koćarica, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

S obzirom na to da je na navedenu području zabranjeno koćarenje, Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zahtjev je uputila ribarskoj inspekciji Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Namjera je koćama pretražiti morsko dno na području od tri nautičke milje sjeverno i tri nautičke milje južno od svjetionika u sukošanskoj lučici te dno na sredini Pašmanskog kanala. Mogući ulov ribe bit će darovan u humanitarne svrhe.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

>> Nastavak potrage: Nestalog ribara policija traži i na kopnu

I treći dan u potragu za nestalim mladićem uz lučku kapetaniju i policiju uključen je velik broj privatnih brodica sa zadarskog područja.

Petmetarska brodica, na kojoj je mladić u subotu isplovio, pronađena je u nedjelju ujutro kod Ždrelca, oko 200 metara od obale otoka Ugljana, ubrzo pošto je mladićev otac prijavio sinov nestanak. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene