Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jak vjetar

Za dvije regije upaljen narančasti meteoalarm: Pogledajte gdje će danas udariti grmljavinsko nevrijeme

Vjetar na moru
Vjetar na moru Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Meteorolozi DHMZ-a za srijedu prognoziraju promjenljivo oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, uglavnom na istoku i Jadranu, te pljuskove s grmljavinom, a još je tijekom jutra lokalno moguće nevrijeme.

Za dvije hrvatske regije upaljen je narančasti meteoalarm, koji označava opasno vrijeme. Zbog jakog vjetra na oprezu trebaju biti svi koji se zateknu na Kvarneru i u Velebitskom kanalu. U ostatku zemlje na snazi je žuti meteoalarm, odnosno potencijalno opasno vrijeme zbog grmljavinskog nevremena i kiše.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Hrvatskoj Stiglo nevrijeme FOTO Nova runda oluje nad središnjom Hrvatskom: Munje parale nebo, snažan pljusak u Zagrebu

Meteorolozi DHMZ-a za srijedu prognoziraju promjenljivo oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, uglavnom na istoku i Jadranu te pljuskove s grmljavinom, a još je tijekom jutra lokalno moguće nevrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija čak 38,44 stupnja Smrtonosno zagrijavanje: Oni koji se žele okupati na ovom mjestu kao da ulaze u vruću kadu

Poslijepodne će biti dulja sunčana razdoblja, ponajprije u zapadnim krajevima. Zapuhat će umjeren, prolazno i jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, u gorju sjeveroistočni, popodne u slabljenju. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, uglavnom podno Velebita i olujna, a na jugu i sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će od 17 do 23, na Jadranu između 26 i 31 °C.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene