Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Passion4life

Još se stignete pridružiti najstrasnijoj ekipi u Zadru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku su ozbiljne priprema za utrku Wings for Life u Zadru.

Najstrasnija ekipa na utrci Wings for Life World Run ozbiljno se priprema za jedinstveni događaj jer žele u potpunosti podržati misiju i pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Na programu Nove TV gledatelji će u nedjelju od 12.30 moći uživo pratiti start utrke Wings for Life. Osim na malim ekranima utrku UŽIVO prenosi i portal Dnevnik.hr. Ako ste među 7000 ljudi koji su se prijavili za zadarsku Wings for Life utrku još uvijek se možete pridružiti ekipi Passion4life iza koje stoji Renault Hrvatska.

Renault će za svaki pretrčani kilometar članova ekipe donirati 5 kuna! Najstrastvenija ekipa radovat će se tvojim kilometrima kojima ćeš uvećati donaciju zakladi Wings for Life!

Ukoliko želite nezaboravne trenutke trčanja podijeliti s ostalim strasnim trkačima možete to učiniti pod hashtagom #Passion4life.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tatjanina priča 'Kad se zaustavilo vozilo ja sam samo htjela izletjeti van, noge mi ne rade, zašto...' Slika nije dostupna Cijeli Svijet Za Jedan Cilj SPEKTAKULARNA UTRKA Zadarski pobjednik je Dejan Patrčević s 56 kilometara iza sebe

A Renault Kadjar je presretački automobil na ovogodišnjoj Wings for Life utrci što znači da određuje cilj i kraj zadarske utrke. Vozit će ga automobilist Juraj Šebalj i krenut će pola sata nakon starta utrke. Postupno će ubrzavati i voziti dok ne stigne posljednjeg sudionika ili sudionicu utrke.

Gledatelji Nove TV uživo će na malim ekranima moći gledati utrku Wings for Life i osjetiti energiju koja vlada Zadrom te uz brojne sugovornike i voditelja Dorijana Elezovića upoznati bolje projekt kao i trkače. U ovom je projektu Nova TV dio svjetske produkcije, a sliku iz Zadra Nova TV šalje u stotine milijuna domova diljem svijeta. Poznatu utrku uživo prenosi i portal Dnevnik.hr, a komentator utrke je sportski novinar Nove TV Vlado Boban, koji će također imati goste.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene