Passion4life

Utrka sa specifičnom ciljnom linijom: Otkrijte gdje se nalazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Traju posljednje pripreme za utrku Wings for Life u Zadru. Pripremaju se i automobilist Juraj Šebalj i Renault Kadjar.

U tijeku su posljednje pripreme za ''Wings for Life World Run'', utrku koja će i ove godine ujediniti trkače iz cijelog svijeta, pa tako i naše domaće ljubitelje trčanja. Ova je utrka posebna po mnogočemu, no najviše po specifičnoj ciljnoj liniji. Otkrivao gdje se ona nalazi i kako trkači završavaju ovu utrku.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo 2CELLOS kao uvertira u spektakularnu utrku Wings for Life World Run

8. svibnja starta utrka ''Wings for Life World Run'' u istom trenutku na 34 lokacije diljem svijeta. U Hrvatskoj je to i ove godine Zadar. Posebnost ove utrke je ta što vi ne trčite prema cilju nego cilj ide prema vama.

'Ja krećem s ovim automobilom pola sata od kad kreće utrka, prvih sat vremena se vozim 15 na sat, drugih sat vremena 16, 17, 20 i 35 na sat. Uglavnom, ja pokušavam uhvatiti svakog natjecatelja nakon nekog vremena', objašnjava automobilist Juraj Šebalj.

Jedan od naših najtrofejnijih automobilista i Renault Kadjar u posljednjim su pripremama prije velike utrke. Varanja, popuštanja i gledanja kroz prste nema!

'Zato što imam jedan senzor, svaki natjecatelj ima svoj senzor, ja kad pokraj njega prođem, plip, i za njega je utrka gotova', objašnjava Šebalj.

'Mislim da je Možnik prošle godine na rukama hodao, ljudi šprintaju, neki viču 'E, hvala dragom Bogu da si više jedanput došao!', jer više ne mogu trčat', prisjetio se.

Bez obzira na to kada završite utrku, učinili ste dobro djelo. Sav novac, prikupljen od utrke, namijenjen je istraživanju leđne moždine.

'Vidimo se 08.05. u Zadru, kad vidite mene sa ovim automobilom, u Renault Kadjaru, znate da se bliži kraj utrke, ali to nije kraj utrke, nemojte to baš tako shvaćati jer je prošle godine bilo i suza! Zapravo, ovdje trčimo za sve one koji to ne mogu, to je poanta svega', poručuje Šebalj.

Ako ste prijavljeni na Wings for Life World Run, možete trčati i u ekipi ‪#‎Passion4life‬ i pomoći svojim sudjelovanjem podizanju vrijednosti subvencija za istraživanje ozljeda leđne moždine. Renault će donirati 5 kuna za svaki kilometar koji će priječi član tima! Da bi se pridružili timu Passion4life, na stranici kliknite na "Pridružite se ovom timu"! Vidimo se 8. svibnja u Zadru!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene