Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukovarski "Čazmatrans" vraća cijene mjesečnih karata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski prijevoznik "Čazmatrans" vratit će od 1. ožujka povišene cijene mjesečnih karata na staru cijenu, dogovoreno je na današnjem sastanku u Uredu vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića s predstavnicima te tvrtke, priopćeno je iz županova Ureda.

"Cijene karata vraćene su na staru zbog teškoga materijalnog stanja većine roditelja učenika", navodi se u kratku priopćenju te poziva učenike da nastave redovito pohađati nastavu, a sve teškoće na koje nailaze neka rješavaju u svojoj školi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raspad gradske organizacije Trinaest vukovarskih SDP-ovaca podnijelo ostavku pa oplelo po Grbinu: "Dao si riječ, prevareni smo" Tin Kovačić u Vukovaru - 1 Ništa nisu krili Sve su oči bile uprte u Plenkovića i Penavu: "Znakovita je jedna stvar vezana uz premijera..."

Zbog "Čazmatransove" odluke da dosadašnji popust na cijenu mjesečnih učeničkih karata za prijevoz s 50 smanji na 30 posto, od utorka su nastavu bojkotirali učenici vukovarske Tehničke škole "Nikole Tesle", Treće srednje i Ekonomske škole, a danas su im se pridružili i učenici Gimnazije.

U priopćenju se navodi kako su sastanku osim županijskih, gradskih i "Čazmatransovih" nazočili i predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, ravnatelji vukovarskih srednjih škola i Doma učenika, te predstavnici vinkovačkog prijevoznika "Poleta".

Učeničke je predstavnike prijepodne primila gradonačelnica Zdenka Buljan, najavivši mogućnost da grad i Županija sufinanciraju dio troškova za učeničke karte.

Učenici bi se, kako je najavljeno na sastanku s gradonačelnicom, sutra trebali vratiti u školske klupe. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene