Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezna vožnja

Vukovar: Autom udario i teško ozlijedio motociklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vukovarskom kružnom toku u srijedu je došlo do još jedne prometne nesreće. Ovaj put teške tjelesne ozljede zadobio je 52-godišnji vozač motocikla.

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se kružnim tokom između ulica Kudeljarska-Vinkovačka-Gospodarska zona, skrivio nesreću.

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Međimurje: Vozio s 2,07 promila pa pregazio djevojčicu!

U vukovarskom kružnom toku u srijedu je došlo do još jedne prometne nesreće. Ovaj put teške tjelesne ozljede zadobio je 52-godišnji vozač motocikla iz Borova.

Do nesreće je došlo kada je 21-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se kružnim tokom između ulica Kudeljarska-Vinkovačka-Gospodarska zona, skrivio nesreću. Prema navodima policije razlog nesreće je neoprezna vožnja i promjena prometne trake kada je udario u motocikl. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene